maandag 7 januari 2008

Een nieuw begin... FEEST!

Elke dag weer en elk jaar weer kunnen we opnieuw beginnen met "zijn". Ook aan het begin van dit nieuwe jaar 2008 mogen we er weer zijn, voor God's aangezicht. Dat we dat mogen en kunnen (voor God's aangezicht verschijnen) is te danken aan het offer van Jezus Christus.
Door Zijn verlossend werk kunnen wij voor het aangezicht van God verschijnen zonder onder God's toorn te komen. Want voor ieders zonde MOET betaald worden. Waarom? Omdat onze God een rechtvaardige God is. Hij kijkt niet door de vingers en 'denkt' deze keer vergeef ik het je en een andere keer niet.
Daarom is het zo belangrijk om ook in dit nieuwe jaar te weten dat Hij - Jezus Christus - op het moment dat Hij werd gedoopt door Johannes de doper AL onze zonden opzich heeft genomen en voor AL die zonden heeft betaald aan het kruis op Golgotha.
Weet en geloof dit en wees VRIJ. Alleen door het offer van Jezus kun je echt VRIJ zijn.
In de VEZ (Vrije Evangelisatie in Zwolle) beginnen ze aan een soort feestkring om Jezus te leren kennen. Het project heet "Feest in de huizen". Er is zelfs een speciale website.
Het geeft je de mogelijkheid om, in 5 weken en 6 diensten op de zondag, Hem beter te leren kennen. Dat gebeurt in een z.g. huiskring bij mensen thuis. Er wordt een DVD gedraaid en daarna zijn er gesprekken. Ben je geïnteresseerd meld je dan aan via de website.

Geen opmerkingen: