maandag 4 oktober 2010

Turkse moslims bidden op straat uit protest

AMSTERDAM - 150 tot 200 Turkse moslims hebben vrijdagmiddag in Amsterdam-West uit protest op straat gebeden. Ze deden dit omdat de bouw van de veelbesproken Westermoskee maar niet mag beginnen.

Het gebed vond plaats voor het kantoor van het stadsdeel West aan het Bos en Lommerplein. De aanwezigen zijn aanhangers van de Turkse organisatie Milli Görüs. Die wil graag beginnen met de bouw van de moskee. Dat kan echter niet, omdat het stadsdeel de benodigde vergunningen vooralsnog niet heeft willen afgeven. Die zijn op een punt niet rond.
Woensdag en donderdag protesteerden de Milli Görüs-aanhangers ook al. Donderdag liep dat uit de hand. Circa 35 arrestanten waren het stadsdeelkantoor binnengegaan en maakten daarbij veel kabaal. De politie pakte hen vervolgens allemaal op.

Zomaar een berichtje uit de ND van vandaag.

Tijdens het congres van de CDA van afgelopen zaterdag werd ook gesproken dat we elkaar niet bang moeten laten maken (door Wilders en zijn partij PVV) voor de Islam. Dat moeten we natuurlijk ook niet, maar toch als je dit soort berichten leest en het onderstaand filmpje bekijkt over de moslims in Parijs...



Wat blijft is DE Overwinnaar, Jezus, Koning Jezus!

Gods zegen, allemaal.

Geen opmerkingen: